Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του αγώνα με την Μόλντε για το Europa League.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησε λέγοντας: Aυτό που είπατε πριν, είναι η εικόνα από τις συζητήσεις μας. Το πρώτο παιχνίδι δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι. Δεν είναι εύκολο να γυρίσει το ματς. Έχουμε μία ομάδα που είναι παραγωγική. Όλη την εβδομάδα σταθήκαμε με τα παιδιά, πως θα ήταν το παιχνίδι έαν δεν είχαμε κάνει τα λάθη. Πρέπει να τα μειώσουμε, έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να «σπρώξουμε» το παιχνίδι πολύ, να έχουμε καθαρό μυαλό και πίστη.

Για το πλάνο των Νορβηγών: Δυστυχώς δεν έχουν πολλούς δημοσιογράφους στην Νορβηγία και δεν μπορούμε να ξέρουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα πλάνα που ενδεχόμενα ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουν.

Ο Άρης πρέπει να βγάλει την πίστη του. Πρέπει να δείξει ότι το παιχνίδι γυρίζει. Έαν δεν το πιστεύεις δεν κάνεις καν το παιχνίδι. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου, έχω κάνει τα πάντα για να μην μείνει έτσι.

Για ότι πρέπει να βάλει γκολ ο Άρης: Βλέποντας την περσινή χρονιά, στο 60′ χάναμε 1-2 από την Ξάνθη και κέρδισαμε 7-2. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είχαμε αρκετές στιγμές για να σκοράρουμε και εδώ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι στόχος να αλλάξουμε το μυαλό της Μόλντε, να την μπερδέψουμε.

Για τον Γιουνές: Δεν χρειάζεται να τα πούμε. Αυτή ξέρουν τα πάντα, εμείς τίποτα! Ο Γιουνές υπολείπεται προπονήσεων αλλά είναι καλά.

Για την εντύπωση από τη ομάδα: Στην αρχή της εβδομάδας, σίγουρα έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Ο ρόλος μου είναι όχι να μαλώσω, αλλά να δείξω ότι είμαι εκεί. Δουλέψαμε την ψυχολογία, έχουν γυρίσει δυσκολότερα ματς από αυτό και επειδή είμαστε μέλη αυτής της ομάδας θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε”.