Ο Σον Ντάις τα έβαλε γι’ ακόμα μια φορά με τους ποδοσφαιριστές που είτε πέφτουν κάτω εύκολα είτε προσποιούνται ότι τραυματίστηκαν για να τιμωρηθεί αναίτια ο αντίπαλός του! «Μπορούν να… κλέβουν μια φορά σε κάθε ματς αφού παίρνουν μόνο κίτρινη» είπε και στάθηκε σε όσα του λέει ο γιος του.

Ο τεχνικός της Μπέρνλι, πήρε ακόμα περισσότερες αφορμές για να μιλήσει για το ζήτημα έπειτα από την ήττα (2-1) της ομάδας του από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και είχε να πει χαρακτηριστικά:

«Είναι σε κακή κατάσταση το άθλημα με παίκτες που πέφτουν κάτω ή που προσποιούνται τραυματισμούς… Σε ένα meeting της Premier League μας είπαν ότι το χειρότερο που μπορούν να υποστούν είναι κίτρινη κάρτα και τους είπα “δηλαδή μπορεί ο καθένας τουλάχιστον μια φορά σε κάθε ματς να κλέβει…”. Έχω έναν γιο που παίζει μπάλα και δεν μπορώ να υποκρίνομαι.

Με ρωτάει “τι γίνεται και πέφτουν όλοι κάτω;” και του απαντάω ότι είναι απαράδεκτο. Δεν έχει να κάνει με την Άρσεναλ, έχει να κάνει με το καλό του αθλήματος γιατί… πέφτει πολύ χαμηλά… Είμαι ο μόνος που μιλάωι γι’ αυτό κάθε φορά»!