Ο προπονητής της Μόλντε μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του αγώνα του Άρη με την Μόλντε για το επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, όπως και ότι θα μπει αποφασισμένος να μας πιέσει και να βάλει γρήγορα ένα γκολ. Ελπίζω να παίξουμε έξυπνα, δεν θα βάλουμε τους εαυτούς μας στη διαδικασία να αμυνθούμε και δεν σκεφτόμαστε τον πρώτο αγώνα. Έχουμε απομονώσει τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Εάν ήταν δίκαιο το 3-0 του πρώτου αγώνα: «βάσει των ευκαιριών ήταν δίκαιο το 3-0 του πρώτου αγώνα». Ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες, δεν έδειξε να ανησυχεί. «Στις τελευταίες τρεις εβδομάδες στη Νορβηγία είχαμε υψηλές θερμοκρασίες οπότε έχουμε προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν γενικώς έχει πολύ ζέστη, αυτό επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει πολύ για να μας την πάρει»

Εάν θα κάνει αλλαγές: «Θα το αποφασίσουμε. Έχουμε 20 παίκτες μεταξύ των οποίων θα αποφασίσουμε. Θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή 11αδα».