Εκτός από τις κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση της Π.Α.Ε. Άρης και αφορούν τους Βέλεθ, Ματίγια και Κόρχουτ, έχει γίνει νύξη για ανανέωση και σε δύο ακόμα πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

H πρώτη κίνηση αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Νικολά Ντιγκινί. Ένας παίκτης που έχει συνδυάσει την παρουσία του με την αγωνιστική επιστροφή του Άρη και με αθόρυβη δουλειά έχει πετύχει πάρα πολλά.

Γκολ σε ελληνικό πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο. Ασίστ σε όλους τους θεσμούς. Αμέτρητα χιλιόμετρα στο μαρκάρισμα. Σταθερή παρουσία σε κάθε αγώνα. Η δουλειά του Ντιγκινί φαίνεται τις φορές που απουσιάζει. Τέλος ο Γάλλος έχει γίνει πολύ αγαπητός και συμπαθής στους φίλους του Άρη.

Η δεύτερη νύξη έχει να κάνει με τον Ιντέγιε. Θα έλεγε κάποιος ότι τα στατιστικά του Ιντέγιε (δύο γκολ), δεν είναι καλά. Ωστόσο όποιος βλέπει το κάτι παραπάνω αναγνωρίζει την προσφορά του Ιντέγιε.

Ο Ιντέγιε, τρέχει και κινείται εξαιρετικά στον χώρο, χωρίς μπάλα. Ανοίγει διαδρόμους για τα εξτρέμ και τα χαφ. Επίσης έχει κερδίσει πολλά κρίσιμα πέναλντι με την μαχητικότητά του. Μια προσωπική εκτίμηση λέει ότι ο Ιντέγιε θα ανεβάσει τα ποσοστά του και στον τομέα του γκολ.

Η κατεύθυνση της Π.Α.Ε. Άρης είναι να έχει διαμορφώσει τον επόμενό κορμό της, πριν ολοκληρωθεί η παρούσα αγωνιστική περίοδος.

Ο Γιώργος είναι φιλόλογος και γραφιάς. Αγαπάει πολλά πράγματα σ' αυτή τη ζωή, μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό. Αλλά έναν αθλητισμό, από τον κόσμο για τον κόσμο. Μέσω των offside κάνει το γούστο του και μαθαίνει πολλά από την υπόλοιπη ομάδα. Του λείπει η Θεσσαλονίκη...