Έχει έρθει η ώρα, να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομά τους. Ο Άρης πέταξε δύο βαθμούς για μια ακόμη φορά με τον ουραγό του πρωταθλήματος, ο οποίος μάλιστα είχε χάσει βασικό ποδοσφαιριστή του με τραυματισμό και έπαιζε για ένα ημίχρονο σχεδόν με δέκα παίκτες.

Ο Άρης πράγματι πολεμιέται σε μεγάλο βαθμό από διαιτησίες και πολιτεία με τις μετακινήσεις των οπαδών του, οι οποίοι πραγματικά είναι άξιοι θαυμασμού και συγχαρητηρίων.

Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Ο Άρης έχει ένα ρόστερ το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί. Ειδικά όταν παίζει με ομάδες που χαμηλότερης δυναμικής με από τον ίδιο.

Ο Ιντέγιε έχει ένα συμβόλαιο σχεδόν όσο ο μισός Πανιώνιος. Δεν γίνεται να μην μπορεί να φύγει με το διπλό από εκεί ο Άρης.

Και ο Αρειανός έχει απαιτήσεις. Πρέπει να έχει απαιτήσεις. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Και όχι τόσο λόγω του αποτελέσματος όσο της εικόνας και των συγκυριών.

Ο Άρης οφείλει να χτίσει νοοτροπία. Πρέπει να κυνηγάει με σοβαρή παρουσία το κάθε παιχνίδι. Και να ρεφάρει αποτελέσματα όπως αυτό. Μόνο έτσι μπορεί να αναταχθεί το κλίμα.

Ο Άρης πρέπει να είναι μαχητής σε κάθε αγώνα. Αυτό απαιτεί ο κόσμος του. Και αυτό θα γίνει.

Ο Γιώργος είναι φιλόλογος και γραφιάς. Αγαπάει πολλά πράγματα σ' αυτή τη ζωή, μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό. Αλλά έναν αθλητισμό, από τον κόσμο για τον κόσμο. Μέσω των offside κάνει το γούστο του και μαθαίνει πολλά από την υπόλοιπη ομάδα. Του λείπει η Θεσσαλονίκη...