Το τμήμα CrossFit του Άρη με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως την Δευτέρα ξεκινάνε οι προπονήσεις για την νέα χρονιά, ενώ έστειλε το δικό του «αντίο» στον Κουκ..

Κάνε like στο facebook του offside24.gr!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από αύριο αρχίζουμε κ εισερχόμαστε αισίως στην 7η χρονιά λειτουργίας μας. Με κληρονομιά τα προηγούμενα 6 χρόνια στον χώρο της λειτουργικής προπόνησης κ του CrossFit την περσινή σεζόν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επαναλειτουργίας του τμήματος Άρσης Βαρών μετά από 15 χρόνια…

Με το βαρόμετρο της τελευταίας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά ειδικά στην προσπάθεια μας να αγκαλιάσουμε όλα τα επίπεδα αθλούμενων – αθλητών,απ’ τον ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΑΡΙΟ ΩΣ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, με γνώμονα την πάνω απ’όλα ασφαλή εκγύμναση,την αποκατάσταση – φυσικοθεραπεία και κυρίως την ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ, στελεχωμενοι με ποιστοποιημενους προπονητές (στην χώρα που ότι δηλώσεις είσαι…) ξεκινάμε από αύριο το απόγευμα κ επανερχόμενοι σταδιακά στο πλήρες πρόγραμμα μας, για μια ακόμη Fun..

Ctional προπονητική χρονιά! Στόχος σ ένα απόλυτα εγκεκριμένο προπονητήριο απ’ τις αντίστοιχες αρμόδιες αρχές ( απ’τα ελάχιστα της πόλης) η παροχή ποιότητας ζωής, αθλητικου πνεύματος, αλλαγή καθημερινότητας, ψυχαγωγία κ αγωνιστικές επιτυχίες με τον Θεό του πολέμου στην καρδιά!!! Το χρονόμετρο κυλάει αντίστροφα και τα όνειρα ταβάνι δεν έχουν!!!

Υ.Γ. Γέρο μου το Σάββατο δεν πρόλαβα να
ρθω να σε αποχαιρετήσω ( όχι πως το είχες ανάγκη) τελευταία φορά που σε είδα στην μπυραρία σου είπα να την προσέχεις την κακια αρρώστια, είναι ύπουλη… αλλά τέτοιος Αλφας που ήσουν σιγά μην άκουγες άνθρωπο…Rest in Power Γέρο κ μεις ότι μετάλλια σηκώσουμε φέτος θα τα στείλουμε εκεί ψηλά στον ουρανό στον πιο αγνό κ ρομαντικό έφηβο γίγαντα…τον Νικολάρα τον Κουκ!!!
La mitad mas one
Ψυχή Βαθιά!!! Θανάσης Ζησιοπουλος
Φυσικοθεραπευτής
CrossFit level 1 trainer
Boxing trainer
Έφορος Άρσης Βαρών Α.Σ. ΑΡΗΣ