offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάλαντ: “Είπα στον Γκουαρδιόλα πως θα λάτρευα να έχω από ένα χατ-τρικ σε κάθε μέρος”

Κοινοποίηση

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δήλωσε υπερήφανος που παίζει στο Champions League μετά από τα πέντε γκολ του κόντρα στην Λειψία, ενώ αποκάλυψε πως είπε στον Γκουαρδιόλα τη στιγμή της αλλαγής του ότι θα ήθελε να έχει από ένα χατ-τρικ σε κάθε μέρος.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σκόραρε πέντε φορές για την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λειψία από το 22ο μέχρι το 57ο λεπτό και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης που σημειώνει πέντε γκολ σε έναν αγώνα Champions League μετά από τους Λιονέλ Μέσι και Λουίζ Αντριάνο, ωστόσο το φινάλε τον βρήκε… απογοητευμένο.

Και αυτό γιατί αν πετύχαινε και έκτο θα έγραφε ιστορία ως ο μοναδικός στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με έξι γκολ σε ένα παιχνίδι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον κάνει ωστόσο αλλαγή στο 63′ και να του στερεί την ευκαιρία να κυνηγήσει ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

“Είμαι πραγματικά υπερήφανος που παίζω στο Champions League, λατρεύω πραγματικά αυτή τη διοργάνωση. Είπα στον Πεπ Γκουαρδιόλα όταν βγήκα, ότι θα μου άρεσε να πετύχω διπλό χατ τρικ, από ένα σε κάθε μέρος.

Τι μπορώ να κάνω όμως;”, τόνισε αρχικά ο Νορβηγός εκτελεστής των πολιτών, για να προσθέσει μεταξύ άλλων: “Τα έχω λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι μου, δεν θυμάμαι τα γκολ. Θυμάμαι να κάνω σουτ, όχι να σκέφτομαι. Ήμουν τόσο κουρασμένος μετά από τους πανηγυρισμούς”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Χωρίς Πονίτκα ο Παναθηναϊκός στο Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Πονίτκα με Περιστέρι bwin, εκτός ο Γουόλτερς

Ντέμης Νικολαΐδης για το ταξίδι στο Βελιγράδι: “Υπερήφανοι ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως ΑΕΚτζήδες”