offside24.gr
Image default
EURO 2024ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Φαινόμενο ο CR7, σκόραρε για 20η σερί χρονιά με την Πορτογαλία

Κοινοποίηση


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία και κατά τη διάρκεια του ματς με το Λίχτενσταϊν για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, αφού βρήκε δίχτυα και σκόραρε για 20η σερί χρονιά με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Το ματς απέναντι στο Λίχτενσταϊν το βράδυ της Πέμπτης (23/03) ήταν ιστορικό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αφού αγωνίστηκε για 197η φορά με τη φανέλα της Πορτογαλίας και μπήκε στα βιβλία της ιστορίας, ως ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Αυτό δεν ήταν πάντως το μοναδικό γεγονός για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται ο 38χρονος σταρ από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον CR7 να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και να φτάνει τα 120 στη διεθνή καριέρα του, έχοντας από ένα τουλάχιστον με τη φανέλα της Πορτογαλίας από το 2004 μέχρι και σήμερα.

Σημειώνεται πως στο 51ο λεπτό έκανε το 3-0 για τους Ίβηρες από την άσπρη βούλα ενώ στο 63′ έγραψε το 4-0 με δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας μάλιστα τα 60 γκολ στην τεράστια καριέρα του με αυτό τον τρόπο.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ιωνικός: Πανικός με τα εισιτήρια, γεμίζει το γήπεδο στο ματς παραμονής με τη Λαμία

ΑΕΚ: Ο πίνακας με το πρώτο γκολ στην OPAP Arena κοσμεί την αίθουσα του VVIP Lounge

Ολυμπιακός: Η σχεδόν δίμηνη απουσία του Φρέιρε και η πιθανή απόκτηση στόπερ