offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η επαφή του Κορδόν με Μπακαμπού και ο φάκελος σέντερ φορ

Κοινοποίηση

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού εδώ και σχεδόν ένα μήνα δεν είναι ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του και κλείνει το μάτι προς τις αραβικές χώρες, χωρίς να έχει κόψει τις “γέφυρες” με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έτσι κι αλλιώς σκανάρει τη διεθνή αγορά για φορ.

Η πρόσληψη προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον νέο αθλητικό διευθυντή Αντόνιο Κορδόν, αλλά υπάρχουν δεδομένες ανάγκες στο ρόστερ που ήδη απασχολούν τους ερυθρόλευκους. Όπως είναι η απόκτηση σέντερ φορ, καθώς ο Σεντρίκ Μπακαμπού εδώ και σχεδόν ένα μήνα δεν είναι ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του και δείχνει να περιμένει προσφορές από ομάδες της Ισπανίας, της Ιταλίας ή της Γαλλίας, πριν αποφασίσει αν θα επιλέξει την παραμονή του στην Ευρώπη ή τα πετροδόλαρα.

Η πλευρά του Κονγκολέζου επιθετικού ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις στα χέρια της από ομάδες του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σύμφωνα με τις οποίες του προσφέρουν διετές συμβόλαιο αντί 2.500.000 ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους (λέγεται για 400.000).

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαφορά του Ολυμπιακού με τις συγκεκριμένες ομάδες για τη διετία είναι γύρω στα 2.000.000 ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση στον Μπακαμπού για διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 1.500.000 ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους που ανέρχονται στις 400.000.

Ο Κονγκολέζος κλείνει το μάτι προς τις αραβικές χώρες

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του ποδοσφαιριστή, αν θα προτιμήσει να παραμείνει στην Ευρώπη ή αν θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του, είτε στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας με έδρα το Ριάντ είτε στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με έδρα το Ντουμπάι, στην οποία είναι προπονητής ο πρώην ερυθρόλευκος Λεονάρντο Ζαρντίμ, είτε σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής κλείνει το μάτι προς τις αραβικές χώρες, χωρίς όμως για την ώρα να έχει κόψει τις γέφυρες με την πειραϊκή ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντόνιο Κορδόν θα έχει νέα επαφή με τον 32χρονο στράικερ και τον εκπρόσωπό του προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Είναι θέμα ημερών λοιπόν να υπάρξει σαφή τοποθέτηση από την μεριά του Μπακαμπού, καθώς από τον Ολυμπιακό θέλουν να γνωρίζουν πως θα πορευτούν στην επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την διεθνή αγορά

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά στη γραμμή κρούσης ενόψει της νέας περιόδου και έτσι κι αλλιώς κοιτάζουν στη διεθνή αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ. Αν θα κινηθούν για έναν ή για δύο παίκτες εξαρτάται από τον Μπακαμπού. Ωστόσο, ο Κορδόν και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και, βέβαια, πολλά θα κριθούν από την επιθυμία του νέου προπονητή.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον Αραμπί για ακόμη ένα χρόνο και θα γίνει συζήτηση μαζί του, όπως το ίδιο θα συμβεί με τον Χασάν και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Μπορεί ο Κορδόν και ο καινούργιος τεχνικός να θελήσουν να κρατήσουν έναν εξ΄ αυτών ή να ζητήσουν την παραχώρηση και των τριών, αν δουν ότι υπάρχει έδαφος για την παραμονή του Μπακαμπού. Για την ώρα, όμως, φαντάζει πιο πιθανό οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν για τις μεταγραφές δύο κεντρικών επιθετικών.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τζούριτσιτς: “Ήρθα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει κάτι πραγματικά σημαντικό”

Ο Ιμπραχίμοβιτς είπε οριστικό αντίο στο ποδόσφαιρο με μία συγκινητική αναφορά στον Ραϊόλα

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Αλλαγή ώρας στη ρεβάνς Ολυμπιακός – ΑΕΚ