offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς ανανέωσε για έναν χρόνο γράφουν στην Κροατία

Κοινοποίηση

Ο Λούκα Μόντριτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ για ακόμα έναν χρόνο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Κροατίας και την επόμενη σεζόν θα είναι ο αρχηγός των “μερένγκες”.

Η Ρεάλ και ο Λούκα Μόντριτς θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, καθώς συμφώνησαν και σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Κροατίας (HINA) επέκτεινα τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Κάπως έτσι, ο Κροάτης θα παραμείνει στη Μαδρίτη για ακόμα έναν χρόνο, ενώ μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ, θα είναι ο αρχηγός των Μαδριλένων.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μόντριτς δέχθηκε προτάσεις εκατομμυρίων, μεταξύ των οποίων κι από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τις απέρριψε, καθώς ήθελε να μείνει στους “μερένγκες”.

Ο Μόντριτς φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2012, με την Τότεναμ να τον παραχωρεί για 35 εκατ. ευρώ. Μέσα σε 11 χρόνια ο 37χρονος κατέγραψε 488 συμμετοχές με απολογισμό 37 γκολ και 77 ασίστ, πανηγυρίζοντας 23 τρόπαια.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U13: Έχασε 3-2 από το Βέλγιο η εθνική μας, τελειώνει τους αγώνες της για τις θέσεις 17-18

Μουντιάλ 2026: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του σήματος της διοργάνωσης

GP Αυστραλίας: Νικητής ο Φερστάπεν σε επεισοδιακό αγώνα με τρεις κόκκινες σημαίες