offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενζεμά: “Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες”

Κοινοποίηση

Η Ρεάλ διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (06/06) για να αποχαιρετίσει τον Καρίμ Μπεζεμά, ο οποίος αποχώρησε από τους μερένγκες έπειτα από 14 χρόνια, όντας ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γάλλος σταρ, που σύμφωνα με το AFP (Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ, συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τονίζοντας πως θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του στη Μαδρίτη.

“Είναι δύσκολο να μιλήσω, αλλά ευχαριστώ πολύ τη Ρεάλ και τους συμπαίκτες μου. Είχα την τύχη να εκπληρώσω ένα όνειρο που είχα από παιδί. Ευχαριστώ, πρόεδρε, ήμουν μόλις 21 ετών. Όταν σε είδα είπα στον εαυτό μου: “Έφερες τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο και τώρα φέρνεις εμένα”. Ένα, δύο, τρία, Πάμε Μαδρίτης”.

Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδινε πάντα αυτοπεποίθηση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έμαθα πολλά με τον Αντσελότι. Είναι μια στενάχωρη για μένα μέρα, γιατί θα φύγω από αυτόν τον σύλλογο και με πονάει.

Ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου, αλλά προκύπτουν ευκαιρίες. Η Μαδρίτη θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους. Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά”, ήταν τα λόγια του Μπενζεμά.

Related posts

EuroCup: Κανονικά το Τρέντο – Τουρκ Τέλεκομ

Αλαφούζος: “Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο”

Άρης: Επιβεβαίωση Sportime με Μαζικού – Στην Ελβετία για να τελειώσει η μεταγραφή – Ο διάδοχος και η πώληση – έκπληξη!