offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή με Γιασικεβίτσιους, δέχεται μείωση μέχρι 90%, πολύ πιθανή η παραμονή του σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”

Κοινοποίηση

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην υπόθεση της παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα, αφού σύμφωνα με την “Mundo Deportivo” ο Λιθουανός είπε στην διοίκηση των Καταλανών ότι θα δεχθεί ακόμα και μείωση 90% (!) για να μείνει, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται ότι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Το θέλει μάλιστα τόσο πολύ, που – σύμφωνα με την “Mundo Deportivo” – ανέφερε σε συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα δεχθεί ακόμα και μείωση 90% (!) για να συμβεί αυτό.

Με την Μπαρτσελόνα να έχει αποφασίσει να μειώσει δραστικά το μπάτζετ της – κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει στην απομάκρυνση του Νίκολα Μίροτιτς, με την Ελλάδα να μοιάζει μονόδρομος όπως ανέλυσαν οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης στην εκπομπή “Game Night Late” του ANT1 – ο Λιθουανός τεχνικός θέλησε να δείξει έμπρακτα τις προθέσεις του.

Αυτόματα, άλλαξαν και τα δεδομένα στην περίπτωσή του, αφού μέχρι πρόσφατα φαινόταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Πλέον όμως όλα είναι ανοιχτά, με τις πιθανότητες παραμονής του να αυξάνονται κατακόρυφα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Για την ιστορία, ο Γιασικεβίτσιους είχε συμβόλαιο 3.5 εκατ. ευρώ μικτά την φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι πρότεινε να πάρει συμβόλαιο αξίας 350.000 ευρώ. Σε περίπτωση βέβαια που υπάρξει συμφωνία για να παραμείνει, λογικά θα πάρει περισσότερα από 350.000 ευρώ. Σίγουρα όμως θα έχει δείξει τον δρόμο προς τους παίκτες των Καταλανών στις διαπραγματεύσεις που θα χρειαστεί να γίνουν με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεσήκωσαν τη Ρώμη οι Ελληνίδες της καλλιτεχνικής κολύμβησης

ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης οι Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι και Γαλανόπουλος

Πέθανε ο “Τρομάρας” του Πανιωνίου, Γιάννης Φραγκούλης