offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά ενημέρωσε τον Αντσελότι ότι θέλει να πάει στην Αλ Ιτιχάντ

Κοινοποίηση

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι και τον ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και να δεχθεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato, Σαντί Αουνά.

Ολοένα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να παραμείνει στη Ρεάλ ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως έκανε κίνηση ματ κι έπεισε τον Γάλλο σταρ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato, Σαντί Αουνά.

Το μέλλον του Μπενζεμά στη Μαδρίτη εδώ και καιρό μοιάζει αβέβαιο, αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και δεν έχει υπάρξει μέχρι τη δεδομένη στιγμή κάποια για συμφωνία για ανανέωση με τους “μερένγκες”.

Η Αλ Ιτιχάντ, που κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, πολιορκεί στενά τον 35χρονο και φαίνεται πως τα 200 εκατ. ευρώ που του προσφέρει για δύο χρόνια τον έχουν πείσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπενζεμά μίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι την Τετάρτη (31/5), τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφασή του να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, αποχωρώντας από τη Ρεάλ έπειτα από 14 χρόνια.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπονήθηκε ατομικά, αμφίβολος για το Game 4 με τους Χιτ

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης και Φάρος Βαρβασίου πρώτευσαν στα γκρουπ της Β’ Εθνικής Λοιπής-Νησιωτικής Χώρας