offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μονακό: Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δηλώνει έτοιμος για παν ενδεχόμενο, ακούγοντας τις φήμες για τον πάγκο του

Κοινοποίηση

Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς, που βλέπει την καρέκλα του στον πάγκο της Μονακό να τρίζει μετά από μία μισή σεζόν παρουσίας στο Πριγκιπάτο.

Η σεζόν 2022-23 ολοκληρώθηκε για την EuroLeague με τη Ρεάλ να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στο Κάουνας. Κάπως έτσι, οι πρώτες φήμες για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποιες εξ’ αυτών αφορούν στον πάγκο της Μονακό κι έχουν φυσικά φτάσει ήδη στα αυτιά του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι και ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

“Ο κόσμος του μπάσκετ είναι μικρός. Υπάρχουν πάντε φήμες και ‘πληροφορίες’ για τις μεταγραφές των παικτών και των προπονητών. Ακόμα και μεσούσης της σεζόν. Οι μάνατζερ παίζουν παιχνίδια για να τεστάρουν την αγορά ή για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Προσωπικά, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αλλά σέβομαι όλους τους μεγάλους προπονητές. Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι άλλοι προπονητές αυτού του βεληνεκούς αξίζουν να βρίσκονται στις καλύτερες ομάδες. Η Μονακό είναι μία από αυτές αν αναλογιστεί κανείς τι καταφέραμε φέτος”, ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στην Equipe.

“Βρίσκομαι εδώ και πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο και ξέρω πως λειτουργεί. Αν όσα έχω προσφέρει μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετά ή αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα στην αγορά, τότε ας είναι.

Αλλά δεν θα μπορούσα να έχω δώσει περισσότερα από όσα έδωσα. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός μου δεν έχουν τεθεί ποτέ υπό αμφισβήτηση. Αν το μέλλον μου δεν είναι στη Μονακό, θα αποδεχτώ την απόφαση της διοίκησης, όπως και κάθε άλλη”, συμπλήρωσε θέλοντας να τονίσει όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο.

Εξάλλου, ο κόουτς Ομπράντοβιτς ανέλαβε τη Μονακό στις 31 Δεκεμβρίου του 2021 και έκτοτε την οδήγησε στα playoffs της EuroLeague πέρσι και στο Final Four φέτος, όπως και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Έλληνας ο Γουόκαπ: Το ΦΕΚ με την υπογραφή της Προέδρου της Δημοκρατίας

Μαρσέλο: Νέα αναποδιά για τον Βραζιλιάνο σταρ, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο Φλουμινένσε – Φλαμένγκο

Πρόκριση στην πρώτη 6άδα για τα ελληνικά χρώματα στο ομαδικό Under 13 του κροατικού όπεν