offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βετεράνοι ΑΕΚ: “Η Ένωση του Μελισσανίδη και της Φιλαδέλφειας δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, τα καλύτερα είναι μπροστά”

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της ιστορίας της και τρίτου νταμπλ, με όλο τον οργανισμό της Ένωσης να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ίδιο ισχύει και για τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους μοίρασαν συγχαρητήρια στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες του για να νέα επιτεύγματα της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι τα καλύτερα είναι μπροστά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των Βετεράνων της ΑΕΚ:

“Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει την τεράστια χαρά και συγκίνησή του για το νέο ιστορικό επίτευγμα της ομάδας μας. Μετά από 45 χρόνια πανηγυρίζουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ίδια σεζόν και όλοι οι ΑΕΚτζήδες της Γης κλαίμε από χαρά.

Εμείς που ιδρώσαμε αυτή την ιερή φανέλα αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ματίας Αλμέιδα και τους παιχταράδες του για την υπερηφάνεια που γέμισαν που γεμίζουν όλες τις Ενωσίτικες καρδιές, ακόμα κι όταν πρέπει να παίξουν σχεδόν έναν ολόκληρο αγώνα με δέκα παίκτες!

Η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Τα ακόμα καλύτερα είναι μπροστά μας!”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Εθνική Μπάσκετ: To post της ΕΟΚ με τους 39 παίκτες των προκριματικών

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει στην αγορά πάνω από 15 εκατ. ευρώ για μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς διατηρεί το σκληρό προφίλ στον άξονα και την τριάδα των Ρουμπέν, Κουρμπέλη, Τσέριν