offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το παλεύει μέχρι τέλους ο Ολιβέιρα, την Τρίτη κρίνεται η παρουσία του στον τελικό με την ΑΕΚ

Κοινοποίηση

ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet την Τετάρτη (24/5) με αντίπαλο την ΑΕΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τις πιθανότητες παρουσίας του Νέλσον Ολιβέιρα να αυξάνονται καθώς ο Πορτογάλος τη Δευτέρα πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Η παρουσία του ή μη θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τρίτη (23/5) αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς ακόμα και να βρεθεί στην αποστολή δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η προπόνηση της Δευτέρας (22.05) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, οικογενειακό διπλό και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Η συμμετοχή του Πορτογάλου στον τελικό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Την Τρίτη (23.05) η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Βόλο.

Στις 13:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το μεγάλο παιχνίδι, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV. Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με Χουάνγκ στο φιλικό εναντίον της Νόριτς, παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Φρέιρε