offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: “Το σύνθημα για μένα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου, αλλά αισθάνομαι καλά που συνέβη”

Κοινοποίηση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε πιστός στις τοποθετήσεις που έκανε και στην συνέντευξη Τύπου για τον Ολυμπιακό και το Final Fourτου Κάουνας.

Αποστολή Κάουνας: Χάρης Σταύρου

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” στάθηκε στην ανάγκη των παικτών της ομάδας να μην παρεκκλίνουν από το πλάνο και την ρουτίνα τους στο Final Four, ενώ πρόσθεσε ότι του αρέσει που οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον αποθεώνουν μέσω ενός συνθήματος, έστω και αν δεν αντιπροσωπεύει την ζωή του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Πάντα είναι ενθουσιώδεις οι φίλοι του Ολυμπιακού και το ίδιο είναι εδώ”

Για το πώς ζει το σύνθημα που έχουν βγάλει οι φίλοι του Ολυμπιακού με το όνομά του: “Δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου, αλλά αισθάνομαι καλά που συμβαίνει”.

Final Four 2023: Τop Price Νικητής Διοργάνωσης Ολυμπιακός σε απόδοση 3.30 από το pamestoixima.gr.

Για το πώς θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι παίκτες της ομάδας στο Final Four με όλες αυτές τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου: “Μόνο δύο παίκτες ήταν εδώ (σ.σ Παπανικολάου και Βεζένκοβ). Οι υπόλοιποι είναι στο ξενοδοχείο και έχουν την ρουτίνα τους.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι τα συνηθισμένα πράγματα. Μία ρουτίνα που έχουμε, προπόνηση, VIDEO. Ζήτησα από τους παίκτες να μην πολυασχολούτναι με τον κύκλο τους που είναι εδώ και τα ΜΜΕ. Συγγνώμη που το λέω, αλλά το να μιλάς πάρα πολύ σε δημοσιογράφους, ατζέντηδες που είναι εδώ και κάνουν την δουλειά τους, είναι έξω από το συνηθισμένο και πρέπει να το αποφύγουμε”.

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr
Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Roland Garros: Το πρόγραμμα των ημιτελικών στις γυναίκες

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει μόνιμη θέση στην EuroLeague

Μουρίνιο: “Με παιχνίδια σαν και αυτό καταλαβαίνετε γιατί έχω λευκά μαλλιά”