offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράντον Τόμας: “Μπορούσαμε και τη νίκη στη Λεωφόρο”

Κοινοποίηση

Ο Μπράντον Τόμας ήταν ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο μάλιστα μπήκε ως αλλαγή. Ο Ισπανός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο, τόνισε πως η δουλειά του είναι να τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και όταν δεν ξεκινά στα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV: Για τον τραυματισμό του: “Είμαι σίγουρος ότι είμαι καλά. Έχω λίγο πόνο στο κεφάλι αλλά είμαι καλά”.

Για το ματς: “Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Παίξαμε καλά και με δύναμη και σε ένα τέτοιο ματς έπρεπε να παίξουμε με ένταση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από ότι στο πρώτο. Ξέραμε από την αρχή θα ήταν δύσκολο ματς, αξίζαμε κάτι παραπάνω με βάση της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το γκολ που πέτυχε: “Μπήκα για να βοηθήσω την ομάδα, όπως κάνω πάντα με πάθος και να τα δώσω όλα. Πήρα την πάσα από την Φιλίπε και τελείωσα την φάση. Είμαι ένας παίκτης που θέλω να δίνω ότι χρειάζεται στην ομάδα μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, η ομάδα το χρειαζόταν. Έκανα καλή επαφή με την μπάλα μόλις την πήρα στα πόδια μου, ήμουν και τυχερός στο τελείωμα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και την νίκη”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Τα σενάρια για τη EuroLeague: Σίγουρος ο Ολυμπιακός, έκλεισε η τετράδα, στο κάδρο Μακάμπι – Παρτίζαν, δύσκολα η Εφές

Παναθηναϊκός: Πάτησαν Μασσαλία οι Πράσινοι

NBA, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι θέλει να επιστρέψει όλος ο κορμός της ομάδας για να παλέψει για ακόμα έναν τίτλο