offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 71-72: Επικός Σλούκας, πήρε πίσω το μπρέικ με ασύλληπτη βόμβα στο μηδέν

Κοινοποίηση

Ο Κώστας Σλούκας τα έκανε όλα το βράδυ της Τετάρτης (3/5), έβαλε και το σουτ της χρονιάς για να νικήσει ο Ολυμπιακός την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (72-71) και να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague.

Μία μεγάλη σειρά, δύο σπουδαίες ομάδες, μπάσκετ νευρικό, αλλά υψηλού επιπέδου. Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός έδωσαν τεράστια μάχη το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στην Ulker Sports Arena, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τεράστια νίκη (72-71) για να κάνουν το 2-1 στη σειρά των playoffs της EuroLeague που τους δίνει δύο ευκαιρίες για το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στο Final Four του Κάουνας.

Ασσύληπτη εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα που έβαλέ 25 πόντους, μαζί και το μεγάλο τρίποντο στο μηδέν που πάγωσε όλη την Κωνσταντινούπολη. Σπουδαίος και ο Σάσα Βεζένκοβ που κράτησε τον Ολυμπιακό όρθιο στα δύσκολα, σε μία βραδιά που τα είχε όλα για τους Πειραιώτες, σε μία βραδιά που είχε σκαμπανεβάσματα από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο, ακριβώς όπως έλεγε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή του Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Ο Χάμες έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα με Παναθηναϊκό και η υποψηφιότητα των Μασούρα και Σισέ

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Παρασκευής