offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΟ

Απόλλων Σμύρνης: Έτοιμος να σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο στην έδρα της Τεράσα

Κοινοποίηση

Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα του Σαββάτου (29/4, 19:00) ο Απόλλωνας Σμύρνης, με την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη να καλείται να υπερασπιστεί στην Βαρκελώνη το υπέρ του 12-11 επί της Τεράσα για να κατακτήσει τον τίτλο του Challenger Cup.

Η ομάδα πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιεί φέτος μία άκρως εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη που τον έχει φέρει μέχρι το τέλος του δρόμου, με την ελαφρά ταξιαρχία να βρίσκεται ήδη στον τελικό του Challenger Cup και να φλερτάρει με το τρόπαιο.

Το τελευταίο εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά του είναι αυτό της Τεράσα, με την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη να επικρατεί με 12-11 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Ελλάδα και να βρίσκεται πλέον στην Βαρκελώνη όπου θα κάνει το βράδυ του Σαββάτου (29/4, 19:00 και LIVE στο SPORT24) το πρώτο σπριντ με στόχο να υπερασπιστεί το αβαντάζ του πρώτου αγώνα.

Στο κρίσιμο αυτό ματς δεν θα είναι μάλιστα μόνη της η ελληνική ομάδα αφού θα έχει τη συμπαράσταση 70 φίλων της που έκαναν το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, με τον Απόλλωνα να φιλοδοξεί να γίνει η τρίτη κατά ομάδα της χώρας που θα έχει πάρει ευρωπαϊκό τρόπαιο ακολουθώντας τα χνάρια του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης.

Σημειώνεται πως ο Απόλλωνας έκανε την Παρασκευή την τελευταία της προπόνηση στην πισίνα του Clu Natacio Terrassa, με την αποστολή να αποτελείται από τους: Στέφανο Γαλανόπουλο, Αλέξανδρο Αλαμάνο, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνο Μόκκς, Άγγελο Γωνιωτάκη, Μιχάλη Δίπλαρο, Διονύση Μπραΐμη, Κωνσταντίνο Χονδροκούκη, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκο Γαρδίκα, Αναστάση Μυρίλο, Μανώλη Σολανάκη, Βασίλη Καβουσανό, Ιάσων Τουρκομένη.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

H ITTF… πίνει στην υγειά μιας συναρπαστικής νέας χρονιάς στην επιτραπέζια αντισφαίριση

NBA: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών του In-Season Tournament

Μόντε Κάρλο: Κλείνει το πρόγραμμα της Τρίτης ο κάτοχος του τίτλου Τσιτσιπάς απέναντι στον Μπονζί