offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόνσον: “Μας έχουν μείνει μόνο τελικοί, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ δίνει έναν ακόμα “τελικό” απέναντι στον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (26/04, 21:00, Cosmote SPORT 1HD, live από το SPORT24) με στόχο να κάνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς τον τίτλο.

Ο Γενς Γιόνσον μίλησε στην εφημερίδα “Tipsbladet” και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα σχολίασε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά, ο Γιόνσον δήλωσε: “Οφείλω να παραδεχτώ πως δεν είχα δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ πέρυσι, οπότε έβλεπα μόνο ότι είχε τερματίσει πέμπτη και είχε μια απαίσια σεζόν. Ήμουν λίγο σκεπτικός, επειδή είναι μεγάλη η απόσταση από τη θέση πέντε στην κορυφή. Αλλά με κέρδισε το πρότζεκτ ότι θα τα πάμε καλύτερα, θα βγούμε Ευρώπη και θα χτίσουμε από εκεί και πέρα. Πραγματικά, δεν περίμενα να συμβεί τόσο γρήγορα”.

Για τη μάχη του τίτλου: “Ένα πρωτάθλημα είναι από τα λίγα πράγματα που μου λείπουν στην καριέρα μου και εξάλλου δουλεύω γι’ αυτό από την ώρα που έδεσα τα παπούτσια του όταν ήμουν τεσσάρων. Βλέπω πως οι πιθανότητές μας είναι καλές. Μπορούμε να το αποφασίσουμε εμείς, κερδίζοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μας έχουν μείνει μόνο τελικοί, οπότε θεωρώ ότι οι πιθανότητές μας είναι καλές. Αλλά είναι ένα πρωτάθλημα που όλοι νικούν όλους, οπότε κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι”.

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: “Εδώ είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο. Σε έναν βαθμό μπορώ να το συγκρίνω με τον καιρό μου στην Τουρκία. Ίσως είναι πιο βίαιο εδώ, αν και είναι παρόμοιο. Το ποδόσφαιρο απασχολεί πολύ. Έχουμε να παίξουμε τελικό Κυπέλλου σε λίγο καιρό, αλλά έναν μήνα πριν το παιχνίδι, δεν ξέρουμε που και πότε θα παίξουμε. Τέτοια πράγματα δε συμβαίνουν αλλού. Υπάρχει γενικά πολύ… πολιτική εδώ πέρα, οπότε έχει σχέση και με το γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές κοντά στην ημερομηνία του τελικού. Υπάρχουν και κάποιες άλλες καταστάσεις σχετικά με το γήπεδο. Δεν μπορεί να διεξαχθεί στα γήπεδα του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού, ούτε μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ, όπως στο παρελθόν, καθώς ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι θα είναι πλεονέκτημα για μας. Είναι απελπιστικό”.

Για τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Είναι εντελώς τρελά όλα αυτά που λέγονται και όσα έγιναν στο παρελθόν. Δεν ξέρω κάτι για όσα γίνονται τώρα, και δε θέλω να μαντέψω. Είναι απλά τρελό και υπάρχει μια απίστευτη πολιτική και μάχη δυνάμεων στο ποδόσφαιρο εδώ”.

Για το περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές: “Δεν μπορώ να πολλά γι’ αυτό. Δεν ξέραμε τι έγινε. Νομίζω ότι το διαβάσαμε στα ΜΜΕ όταν ξυπνήσαμε το πρωί στο ξενοδοχείο. Τότε μάθαμε και από την ομάδα τι συνέβη. Ούτε κι αυτοί γνώριζαν τι ακριβώς έγινε, αλλά μας είπαν ότι ο εν λόγω διαιτητής δε θα σφυρίξει. Κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν ένα μεγάλο αβαντάζ για εμάς, κάποιοι άλλοι ότι ήταν μεγάλο μειονέκτημα. Τελικά, ήταν Έλληνας ο διαιτητής του αγώνα, που ξέραμε ότι ήταν πιθανό κάτι τέτοιο. Εμείς βασικά πρέπει απλά να παίξουμε ποδόσφαιρο, οπότε είτε είναι Ιταλός ή Έλληνας ο διαιτητής, είναι δευτερεύον θέμα”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ήττα με 3-2 στον πρώτο τελικό του Europe Cup για την Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Α1 χάντμπολ γυναικών: Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά με την Πυλαία

admin

Στο ΣΕΦ για προπονήσεις τρεις διεθνείς από το Κατάρ με την καθοδήγηση του Ντανιέλ Τσιόκα