offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η διάγνωση για Νάρεϊ, μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα λόγω κορονοϊού

Κοινοποίηση

Ο Καλέντ Νάρεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης (18/04), καθώς αισθάνθηκε δυσφορία για πρόβλημα που δεν σχετιζόταν με τραυματισμό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα, λόγω κορονοϊού και θα απέχει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η κατάσταση του Νάρεϊ δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και θα επιστρέψει στο σπίτι του, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις. Μέσα στο διάστημα των δύο εβδομάδων ο ποδοσφαιριστής θα λάβει φαρμακευτική αγωγή και θα επανεξεταστεί για να φανεί αν έχει γίνει διάλυση των θρόμβων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάσταση της υγείας του Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Super League: Την Πέμπτη συνεδριάζει το ΔΣ, ορίζει τις ώρες των αγώνων μέχρι την 3η αγωνιστική

Χορηγική συμφωνία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον όμιλο KOUSgroup – Ζωντανά η μεγάλη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Α1 ανδρών

Μαρσέλο: Νέα αναποδιά για τον Βραζιλιάνο σταρ, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο Φλουμινένσε – Φλαμένγκο