offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός έχει καπαρώσει τον Μλαντένοβιτς και τον έχει stand by για το καλοκαίρι

Κοινοποίηση

Δεν συνδέθηκε για πρώτη φορά το όνομα του Φιλίπ Μλαντένοβιτς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (17/4). Έχει “παίξει” σταθερά στα μεταγραφικά του “τριφυλλιού” τα τελευταία τρία χρόνια, μόνο που ετούτη τη φορά φαίνεται πως θα υπάρξει πολύ πιο ουσιαστική εξέλιξη.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ, με παρουσία και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχει “μπει” στο μικροσκόπιο του Τριφυλλιού απ’ το καλοκαίρι του 2020, όμως οι “πράσινοι” επέλεξαν εκείνο το διάστημα τον Χουάνκαρ κι ο Μλαντένοβιτς αποφάσισε να μείνει στην Πολωνία κι από τη Λέχια Γκντανσκ “μετακόμισε” στη Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία κι έγινε γρήγορα βασικό στέλεχος.

Τα πολωνικά ΜΜΕ ανέφεραν τη Δευτέρα πως η Λέγκια έχει βρει πλέον τον αντικαταστάτη του διεθνούς Σέρβου στο πρόσωπο του Πάτρικ Κουν της Ρακόβ, διότι ο Μλαντένοβιτς οδεύει προς τον Παναθηναϊκό. Κι όσο κι αν η λέξη “μεταγραφές” δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητα των “πράσινων”, δεδομένου ότι όλο το βάρος και η προσοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει πέσει στη μάχη του τίτλου και στους έξι τελικούς που απομένουν στα playoffs της Stoiximan Super League, στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει καπνός και φωτιά.

Τι ισχύει για Μλαντένοβιτς και Παναθηναϊκό
Οι πληροφορίες απ;o την Σερβία αναφέρουν πως ο Σέρβος άσος και συμπαίκτης των Καρλίτος και Γιόχανσον (αλλά και πέρσι για τέσσερις μήνες του Βέρμπιτς) στη Λέγκια έχει “φρενάρει” κάθε άλλη συζήτηση με ενδιαφερόμενες ομάδες, διότι έχει θέσει ως προτεραιότητά του τον Παναθηναϊκό.

Προ λίγων μηνών αρνήθηκε τις δύο προτάσεις επέκτασης του συμβολαίου του που του κατέθεσε η πολωνική ομάδα, διότι έκρινε πως ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και γι’ αυτό και η διοίκηση της Λέγκια αποφάσισε να κινηθεί για τον Κουν, κλείνοντας από νωρίς το κενό που θα δημιουργηθεί στο ρόστερ της.

Οι ίδιες σερβικές πηγές επισημαίνουν πως ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έχει καπαρώσει τον Μλαντένοβιτς για το προσεχές καλοκαίρι, τον έχει stand by και θα κινηθεί για να φτάσει σε οριστική συμφωνία μαζί του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Στην αριστερή πλευρά της άμυνας του “τριφυλλιού” άλλωστε, θα “γεννηθούν” ανάγκες το προσεχές καλοκαίρι πίσω απ’ τον Χουάνκαρ, καθώς ο Τιμοτέους Πούχατς θα επιστρέψει στην Ουνιόν Βερολίνου μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη το πότε θα πάρει το ok για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κριστιάν Γκάνεα έπειτα απ’ την περιπέτεια που πέρασε και τις ιατρικές επιπλοκές που του παρουσιάστηκαν απ’ τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τον κορονοϊό.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Βαθμολογία UEFA: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την φετινή μάχη της Ελλάδας

Ήττα με 3-2 για την Ενεμπόν του Σγουρόπουλου στον πρώτο τελικό της γαλλικής Pro A

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Παρί με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ-άουτ του EuroCup, πού θα δείτε το παιχνίδι