offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για Σχολή προπονητών Β επιπέδου

Κοινοποίηση

Κι άλλο σημαντικό νέο για τον προπονητικό χώρο στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η Σχολή προπονητών Γ επιπέδου, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει την ίδρυση αντίστοιχης Σχολής Β επιπέδου με πιθανό χρονικό σημείο έναρξης τον Οκτώβριο του 2023. Γνωρίζοντας ότι είναι πολλοί οι προπονητές, που έχουν από χρόνια στην κατοχή τους το πτυχίο Γ επιπέδου, κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για Σχολή της επόμενης κατηγορίας και σημειώνει τα απαραίτητα προσόντα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. «Γίνεται μία ανίχνευση ενδιαφέροντος έτσι ώστε η ομοσπονδία να αποφασίσει αν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός προπονητών και προπονητριών Γ επιπέδου, που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στη σχολή Β επιπέδου με χρονικό ορίζοντα έναρξης το φθινόπωρο του 2023», τόνισε ο επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μιχάλης Κατσικαδέλης και πρόσθεσε: «Η βούληση του διοικητικού συμβουλίου, όπως μου έχει μεταφερθεί, είναι να πραγματοποιούνται Σχολές σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι προπονητές/τριες να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Θέλουμε όλοι οι προπονητές, που έχουν τα τυπικά προσόντα, να πάρουν μέρος στη Σχολή Β επιπέδου και να βελτιώσουν το εργασιακό τους επίπεδο. Θα υπάρξει συνεπώς, αντίστοιχη πρόβλεψη στο μέλλον για τους μαθητές, που θα τελειώσουν την τωρινή σχολή Γ επιπέδου. Να αποκτήσουν την απαιτούμενη προϋπηρεσία, βάσει του νόμου και να δούμε ξανά  για τη διεξαγωγή Σχολής Β επιπέδου στα τέλη του 2024 εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον».  

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τη Σχολή προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Β επιπέδου:

«Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προγραμματίζει την ίδρυση σχολής προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Β επιπέδου, με πιθανή ημερομηνία έναρξης τον Οκτώβριο 2023.

Στα πλαίσια του ορθού προγραμματισμού παρακαλούμε όσους προπονητές/-τριες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην σχολή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

https://forms.gle/pEurnKLBzsXoRAuC8

Απαραίτητα προσόντα – προϋποθέσεις:

1. Η σχολή θα λειτουργήσει με την προϋπόθεση ότι ο ελάχιστος αριθμός των σπουδαστών/-στριών θα είναι τουλάχιστον πενήντα (50).

2. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή Γ’ επιπέδου από τη ΓΓΑ στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η οποία αποκτήθηκε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την έναρξη της σχολής (συμπλήρωσης ενός έτους με την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων)

3. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να έχουν προπονητική εμπειρία στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ελάχιστης διάρκειας οχτώ (8) μηνών ως προπονητές/-τριες Γ’ επιπέδου σε αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. αθλητικό σωματείο/ ομοσπονδία, τούτο αποδεδειγμένο από: α) αντίγραφο της σχετικής σύμβασης εργασίας αναρτημένης στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» ή θεωρημένης από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή αναρτημένης στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα φορολογίας (TAXIS) και β) βεβαίωση του φορέα απασχόλησης με σαφή αναφορά στη διάρκεια απασχόλησης σε μήνες και το άθλημα στο οποίο εργάστηκε ως προπονητής/-τρια».

Related posts

“Όχι” της ΕΠΟ σε Μαρινάκη και Super League για ελίτ διαιτητές: “Ουδεμία ομάδα ή λίγκα μπορεί να παρεμβαίνει”

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ανδρών 2023 αναδεικνύεται την Κυριακή 04/06 στο Σ.Ε.Φ.

Στον τελικό του διπλού Χριστοφή και Παύλου