offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βινίσιους: “Θα ήθελα τον Αντσελότι προπονητή και στη Βραζιλία, ο καλύτερος στον κόσμο”

Κοινοποίηση

Αν κι ο Βινίσιους δεν είδε το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ στον πρώτο προημιτελικό με την Τσέλσι στο Champions League ήταν το “κλειδί” για τη νίκη της Ρεάλ με 2-0.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής υπήρξε καθοριστικός στις δύο φάσεις που κατέληξαν σε γκολ, ενώ κι η γενικότερη συνεισφορά του ήταν καθοριστική, γεγονός που του χάρισε και το βραβείο του MVP.

Μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Κάρλο Αντσελότι, τον οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν τον απασχολεί η Χρυσή Μπάλα, αλλά το να κερδίσει όσα περισσότερα Champions League.

“Όποιος παίκτης φοράει αυτή τη φανέλα ξέρει ότι το να παίζεις στο Champions League είναι πολύ ιδιαίτερο, οι οπαδοί είναι πολύ υποστηρικτικοί.

Αυτό που θέλω είναι να κερδίσω πολλά Champions League, όπως ο Μόντριτς και ο Μπενζεμά. Η επιθυμία μου αυτή τη στιγμή είναι αυτή”, πρόσθεσε ο Βινίσιους όταν ρωτήθηκε για τη Χρυσή Μπάλα.

“Θα ήθελα να μείνω για πάντα στη Ρεάλ. Είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Το να παίζεις στο Champions League είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι ένα όνειρό να έχεις προπονητή τον Αντσελότι.

Για μένα, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, θα ήθελα να είναι προπονητής μου στη Βραζιλία και τη Ρεάλ. Ξέρει πώς να παίρνει το καλύτερο από τον ποδοσφαιριστή του”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Η επαφή του Κορδόν με Μπακαμπού και ο φάκελος σέντερ φορ

NBA: Οι πρωταθλητές Γουόριορς παραμένουν ζωντανοί, λύγισαν τους Λέικερς με σούπερ Κάρι και μείωσαν σε 3-2

Παρελθόν από το Περιστέρι bwin ο Ντένμον