offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Χάμες έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα με Παναθηναϊκό και η υποψηφιότητα των Μασούρα και Σισέ

Κοινοποίηση

Ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος προερχόταν από μυϊκό τραυματισμό, αγωνίστηκε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του εξαιρετικού Βαλμπουενά.

Ο Κολομβιανός επιτελικός χαφ είναι έτοιμος πια να επιστρέψει στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την Κυριακή (9/4, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE στο SPORT24), σε ένα γήπεδο όπου είχε πολύ καλή απόδοση τον περασμένο Νοέμβριο.

Όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα ξεκινήσει στο ματς ο Χάμες και θα έρθει από τον πάγκο ο Βαλμπουενά για να προσφέρει βοήθειες στην πειραϊκή ομάδα. Ο Φορτούνης θα διατηρηθεί στα πλάγια της επίθεσης (είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι ως “δεκάρι” στον αγώνα με τους πράσινους στον β’ γύρο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”) και την άλλη θέση στα εξτρέμ διεκδικούν ο Μπιέλ και ο Μασούρας.

Ο Μπιέλ ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Λεωφόρου (έπειτα από ασίστ του Αραμπί) και ίσως αυτό βαρύνει στην πλάστιγγα των σκέψεων του Ζοσέ Ανιγκό. Ο Ισπανός επιθετικός εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά, δεν είχε την απόδοση που προσδοκούσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά έχει τον τρόπο με μία ενέργειά του να κάνει τη διαφορά.

Από την άλλη ο Μασούρας σκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ, είχε καλή απόδοση στο διάστημα που αγωνίστηκε, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται έναν παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί καλά στα καθήκοντα του εξτρέμ και θα προσφέρει βοήθειες και ανασταλτικά.

Ειδικά, από την στιγμή που ο Γάλλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τραυματία Κανός και ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν φαίνεται να είναι στις πρώτες επιλογές του. Βέβαια, υπάρχει και η λύση του Βρουσάι ερχόμενος από τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει για την ώρα το κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”, υπό την έννοια ότι ο Ανιγκό θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Παπασταθόπουλο.

Ο έμπειρος στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το ματς με τον ΠΑΟΚ, νιώθει καλύτερα και θα υποβληθεί σε τεστ στις δύο τελευταίες προπονήσεις την Παρασκευή (7/4) και το Σάββατο (8/4). Εφόσον, ο Έλληνας αμυντικός δηλώσει “παρών”, θα αγωνιστεί μαζί με τον Μπα, διαφορετικά θα χρησιμοποιηθεί ο Σισέ.

Όσο για τον Εμβιλά ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό χαμηλά στο πόδι και αγωνίστηκε κάνοντας ένεση στον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, έχει μεγάλη θέληση για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, έστω κι αν χρειαστεί να υποβληθεί πάλι στην ίδια κατάσταση.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21: Δεύτερο χρυσό στο απλό ο Πολωνός Ρετζίμσκι, ισοφάρισε την επίδοση του Σγουρόπουλου

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης και Φάρος Βαρβασίου πρώτευσαν στα γκρουπ της Β’ Εθνικής Λοιπής-Νησιωτικής Χώρας

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ έλαβε πρόσκληση από τον Τσάβι για τη φιέστα, αλλά δεν πήγε